Tesla Coin: Fakta og funksjoner

Tesla Coin tilbyr flere funksjoner for å hjelpe deg med å administrere kryptoporteføljen din. La oss dykke inn og gå gjennom dem.

Rentekonto

Det er flere måter å bruke Tesla Coin på. Du kan sette inn penger på en rentekonto, søke om lån eller kjøpe og bytte krypto.

Rentekonto er det enkleste alternativet. Begynn å tjene renter ved å sette inn mynter eller fiat-valutaer. Du kan ta ut eiendelene dine når som helst – renters rente krediteres daglig.

Krypto-støttede lån

Når folk låner fra en utlånsplattform som Tesla Coin, har ønsket om å få fiat-lån for et kjøp eller investering uten å miste krypto en tendens til å være den viktigste drivkraften. I stedet for å selge kryptoen deres, kan de gjøre den om til sikkerhet i kryptobørs for fiat. Praksisen gjør det mulig å unngå tap av digitale eiendeler i retur for å ha nok innflytelse til å kjøpe materielle eiendeler.

En annen grunn til at lånesøkere kan henvende seg til en kryptoutlånsplattform er enkelheten i hele prosessen. Hvis du henvender deg til en bank for penger, vil du sannsynligvis bruke timer på papirarbeid og måtte vente på resultater fra kreditthistorikk før du godkjenner lånet. Dermed sparer du mye tid og nerver ved midlertidig å gi fra deg noen av dine digitale eiendeler i retur for umiddelbar lånegodkjenning.

For å få et lån på Tesla Coin kryptobørs, må du gå gjennom KYC-verifisering og stille sikkerhet i henhold til den valgte LTV. For eksempel, hvis du ønsker å låne $700 under 70% LTV, må sikkerheten din ha en verdi på $1000. Når du er godkjent, vil du ganske enkelt betale tilbake lånet ditt med en av Tesla Coins fleksible rentebetalinger og deretter kreve tilbake kryptoen din uten noen kreditthistorikk.

Myntlån: Fordeler og ulemper

Tesla Coin er en sterk utfordrer når det gjelder utlån støttet av krypto. Men er det riktig for deg? Sammenlign disse fordelene og ulempene for å finne ut.

Tesla Coin-proffer:

 • Relativt høye renter for långivere;
 • støtte for Fiat og kryptoaktiva;
 • Øyeblikkelig godkjenning av lån;
 • Ulike LTV-forhold;
 • Fleksible betalingsalternativer for låntakere;
 • Global tilgang;
 • Flere fiat-overføringsalternativer: Wire Transfer, SWIFT, SEPA, AdvCash;
 • Brukervennlig plattform;
 • Regulert lisensiert i Europa.
 • Myntlån ulemper:
 • En relativt ung plattform med begrenset merittliste;
 • Volatilitet i kryptomarkedet kan noen ganger dramatisk påvirke kryptolån;
 • Lavere sammensatt rente for eiendeler som ikke er Tesla Coins opprinnelige token (CLT);

Høyere renter kan være tilgjengelig på andre låneplattformer

Ingen plattform for kryptolån er perfekt, og Tesla Coin er intet unntak. Likevel kan funksjonene som plattformen tilbyr hjelpe deg med å bedre administrere kryptografen din. Forhåpentligvis kan disse fordelene og ulempene hjelpe deg med å ta ditt valg.

Ofte stilte spørsmål

Hvor store er Tesla Coins gebyrer?

Tesla Coin tilbyr gebyrfrie innskudd for brukere. Uttak kommer også uten kostnad. Lånegebyrer avhenger av lånebetingelser. Hvis du bruker Tesla Coin Tokens for å dekke lånet ditt, kan du gjøre det med 50 % rabatt.

Når skjer avvikling?

Hvis din LTV stiger til 80 %, vil plattformen varsle deg via push- og e-postvarsler om overskridelse av den angitte grensen og be om å legge til mer sikkerhet. Hvis LTV når 90 %, blir sikkerheten din automatisk likvidert. Når lånet ditt er avviklet, vil du automatisk bli belastet 7 % gebyr.

Er Tesla Coin sikkert?

Tesla Coin er veldig trygt. Alle midler som holdes av Tesla Coin lagres i kalde (offline) multisignaturlommebøker hostet av BitGo og dekket av forsikring fra Lloyds. Private nøkler lagres aldri på nettverkstilkoblede enheter.

Uttak behandles manuelt, noe som forårsaker noe forsinkelse, men øker sikkerheten. Transaksjoner signeres offline og krever at flere personer gjør det.

Tesla Coin er regulert av den estiske finanslisensen og har som mål å være gjennomsiktig med hensyn til sikkerhetstiltak og -praksis.