Hold mer gull enn Bitcoin, sier BTC Bull Mike Novogratz

Michael Novogratz, som spådde at BTC skulle ramme 20 000 dollar innen utgangen av 2020, råder investorene til å eie mer gull enn Bitcoin.

Michael Novogratz , en av de største oksene i Bitcoin Up i verden, anbefaler ikke investorer å legge mesteparten av midlene sine til Bitcoin.

Selv om Novogratz er trygg på at Bitcoin “veier bedre enn det edle metallet”, er det fremdeles tryggere å kjøpe mer gull enn Bitcoin på grunn av cryptocurrencyens svært ustabile natur.

Bitcoin er fremdeles “tidlig i adopsjonssyklusen,” sier Novogratz

“Min mening er at Bitcoin-måten utkonkurrerer gull, men jeg vil fortelle folk å ha mye mindre Bitcoin enn de har gull, bare på grunn av flyktigheten,” sa Novogratz under CNBCs Fast Money 8. juli.

I følge Novogratz er Bitcoin fremdeles “tidlig i adopsjonssyklusen”, noe som betyr at cryptocurrency fremdeles er vanskelig å få tak i. Imidlertid vil den store digitale valutaen gradvis få fart etter hvert som flere selskaper rundt om i verden introduserer flere verktøy for å bringe masseadopsjonen til krypto .

Novogratz sa:

“Bitcoin er fremdeles vanskelig å kjøpe. Hvis det var lettere å kjøpe, ville det vært mye høyere. Og det er flere og flere som gjør det enklere å kjøpe: midler som blir satt opp, depot blir utført, på et tidspunkt får vi en ETF. ”

Gullpriser rammer 9-års høydepunkt midt i coronavirus

Novogratzs oppfordring om å prioritere gull fremfor Bitcoin kommer midt i gullprisene som treffer en ni år høy. 9. juli brøt gull en terskel på 1.800 dollar og nådde den høyeste prisen siden september 2011. De skyhøye gullprisene er tilsynelatende et resultat av økonomisk frykt for det nye coronavirus. Per pressetid handler gullhandler til $ 1.810, en økning på omtrent 0,1% det siste døgnet.

Novogratz er kjent som en av de største krypto- og blockchain-investorene . Han driver Galaxy Digital, et stort kryptoforsikringsselskap og handelsdisk. Ved siden av å investere i den fremvoksende bransjen, er Novogratz bullish på BTC-pris, og spår at Bitcoin skulle ramme 20 000 dollar innen utgangen av 2020.

I fjor spådde Novogratz at institusjonell interesse ville presse Bitcoin-prisen tilbake til 20 000 dollar før utgangen av 2019 . Den kryptovaluta ikke klarte å møte disse forventningene, til slutt handel rundt $ 7000 ved årets slutt.