Circle CEO om hvorfor Biden-administrasjonen sannsynligvis vil varme opp for Bitcoin

Circle CEO mener Biden-administrasjonen vil varme opp til krypto og sannsynligvis vedta en kryptofokusert vekststrategi

Den innkommende administrasjonen i Det hvite hus vil sannsynligvis omfavne kryptoteknologien, sier Jeremy Allaire.

Jeremy er administrerende direktør og grunnlegger av Circle, et teknologiselskap med fokus på mobil peer-to-peer-betalingsplattform. Jeremy delte sine meninger i en tweet. Han sikkerhetskopierte også synspunktene sine under et intervju med CNBCs Squawk Box.

It’s An Infrastructure Change
Under intervjuet mente Jeremy at kryptoteknologi representerer en paradigmeendring som i stor grad speiler fremveksten av det kommersielle internett. Fra dette perspektivet er det tydelig at fremveksten og utviklingen av kryptobaserte teknologier er ustoppelig, til tross for motstandernes mange forsøk på å hindre spredning.

Etter hans syn mener Jeremy at Biden-administrasjonen vil gjøre en innsats for å posisjonere USA i den mest fordelaktige strategien for å høste fordelene med teknologien. Imidlertid gjenstår spørsmålet om regulering. For øyeblikket er kryptomarkedet stort sett uregulert, en situasjon som lenge har vært brukt av hatere til å bash kryptoer, og kaller dem upålitelige og usikre investeringsmidler.

Crypto Regulation er et komplekst problem

Jeremy er enig i at kryptoregulering er et vanskelig problem, siden det involverer forskjellige markeder og bransjer som har mistillit hverandre lenge. Å finne et felles grunnlag for alle interessenter til å samarbeide er en skremmende oppgave gitt at deres interesser varierer, og hvis partene ikke støtter hverandre, kan det føre til kontraproduktive reguleringspolitikker som kan skade hele økonomien.

På den lyse siden er Jeremy optimistisk om at den påtroppende presidenten vil styre fra midten og få alle medlemmene til å oppnå enighet som til slutt vil gjøre det mulig for kryptoindustrien å trives sammen med , Bitcoin Bank og tech-sektoren. Dette vil igjen styrke landets økonomiske stilling på den globale scenen.

Crypto-talsmenn vil kjempe for å gjøre det lovlig
Det er også veldig sannsynlig at krypto-talsmenn vil fortsette å kjempe mot de relevante myndighetene når de prøver å gjøre kryptoer lovlige. Jeremy minner om 1996 da talsmenn for et gratis internett vant mot de få partiene som forsøkte å kvele og monopolisere internett.

Som et resultat hersket nettneutralitet da internett blomstret ut i det det er i dag. Den neste blomstringssesongen kan favorisere kryptoindustrien.